ponedjeljak, 7. prosinca 2015.

MŽŽM U SUSRET PETOGODIŠNJICI IGRA PONOVO U ZAGREBU (2015.)

Ususret svom petom rođendanu predstava MŽŽM Bacača sjenki se zaigrala i još jedanput poziva žensku publiku iz Zagreba i okolice da subotnju večer provede u lijepom ženskom društvu.

Izvođačice i glasnogovornice ženske riječi Jelena, Petra, Zrinka, Tanja i Mona u subotu 12.12. u 21 sat otvaraju vrata Knjižnice Bogdana Ogrizovića i ponovo progovaraju o svim onim pitanjima koje su njihovim gledateljicama dosad bile važne i potrebne, nekima i 10ak puta.
Nakon pet intenzivnih godina predstava MŽŽM vratila se tamo odakle je i krenula na svoj put po festivalima i gostovanjima u Hrvatskoj i čitavoj regiji, u Zagreb. Žensko zajedništvo zarolano nedavnog vikenda na istome mjestu potaknulo je izvođačice i gledateljice da ustraju na još jednom susretu i sve ono o čemu godinama raspravljaju ponude svim damama kojima je MŽŽM dosad promakla.

Pozivamo žensku publiku Zagreba i okolice stariju od 16 godina da u subotu 12.12. u prostor Bogdana Ogrizovića nakrca svojim problemima i predrasudama i da ih potom u isključivo ženskom društvu izloži i razriješi. MŽŽM je idealan uvod u veselu i pametnu noć.

Cijena ulaznice je 40kn (za studentice, nove majke, nezaposlene i penzionerke 30kn).
Svoju ulaznicu rezervirajte na bacaci.sjenki@gmail.com

Režija: Boris Bakal i Katarina Pejović
Dramaturgija: Vedrana Klepica, Stanko Juzbašić, Dražen Novak
Izvođačice: Zrinka Kušević, Jelena Miholjević, Mona Muratović, Petra Težak, Tanja Smoje (Irma Alimanović)
Autori suradnici: Waldo Holdmeier, Barbara Blasin
Koprodukcija: Bacači sjenki, Teatar &TD (Studentski Centar Zagreb) i Festival MESS, BiH

 

Bacače sjenki podržavaju Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva i Zaklada Kultura Nova.
Nastanak predstave MŽŽM i njezin višegodišnji opstanak financijski su podržali Ministarstvo kulture RH i Ured za obrazovanje, kulturu i sport Grada Zagreba te Ured za ravnopravnost spolova Vlade RH.

Nema komentara:

Objavi komentar